Huur de mooiste vakantiewoningen
Direct contact met eigenaars of partners
Geen boekingskosten

Geselecteerde vakantie accommodaties

Vakantiewoningen te huur

De Aquitaine ligt in het zuidwesten van Frankrijk en heeft Bordeaux als hoofdstad. Aan de westkant wordt de Aquitaine begrensd door de Atlantische Oceaan. Met zo'n 2200 zonne-uren per jaar kent de streek een heel zacht en aangenaam oceaanklimaat. 
De Aquitaine is een van de meest uitgestrekte regio's van Frankrijk en heeft dus alle nodige ingrediënten voor een meer dan geslaagde vakantie. Historische steden, mooie stranden, pittoreske dorpjes, imposante bastides en kastelen, bossen, bergen en wijngaarden. In de Aquitaine zal de verveling alleszins niet toeslaan! 

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de Aquitaine? Bij ons zit je goed. Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind je ideale vakantiehuis in de Aquitaine! Sfeervolle hoeves, romantische gîtes, luxueuze landhuizen...  Er is voor elk wat wils!

We bieden ook  tal van vakantiehuizen in de verschillende departementen van de Aquitaine: Dordogne, Gironde, Les Landes, Lot-et-Garonne en Pyrénées-Atlantiques.  De Dordogne staat voor ongerepte natuur, historische grotten en een heerlijke authentieke keuken.  In Les Landes vind je kilometerslange fijne zandstranden, prachtige duinenzones en uitgestrekte dennenbossen. De Lot-et-Garonne wordt doorkruist door maar liefst 200 km aan bevaarbare waterwegen en 3500 km aan wandelpaden.  In de Gironde vind je het schitterende Bordeaux. En het departement Pyrénées-Atlantiques geniet dan weer een uitstekende ligging tussen de bergen en de zee.
Wacht dus niet langer. En ga nu op zoek naar je vakantiehuis in de Aquitaine.